A Százszorszépföld Egyesület
2016-ban Dél Bács-Kiskun Megyéből
több Önkormányzat és Vállalkozás együttműködésével jött létre.


Az Egyesület fő célja a térség fejlődésének előmozdítása, térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, nép hagyományok mentén, továbbá egy új szemlélet meghonosítása, a régiómarketing fejlesztése.


35


Önkormányzat és Vállalkozás

Az egyesület célja a térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén.
Az egyesület célja!Az egyesület célja a térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén.

A térségfejlesztési programok megvalósításához szükséges források felkutatása, Európai Uniós, állami, önkormányzati és térségi pályázatokon, valamint a helyi gazdasági erőkön keresztül.

A programok szereplői részére marketing és kommunikációs segítségnyújtás.

A térségben működő hagyományőrző tevékenységek megismerését célzó programok, a meglévő helyi értékeket bemutató rendezvények szervezése és megvalósítása, a tájegységi nemzeti értékek kollektív megismertetése és népszerűsítése céljából.

Miről szól az egyesület?A Százszorszépföld Egyesület 2016-ban Dél Bács-Kiskun Megyéből több Önkormányzat és Vállalkozás együttműködésével jött létre.

Az Egyesület fő célja a térség fejlődésének előmozdítása, térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén, továbbá egy új szemlélet meghonosítása, a régiómarketing fejlesztése.

Egy olyan átfogó képet adna a térségről, melyben megjelennének a helyi termékek, a hagyományőrző programok mellett a térség sajátosságára jellemző és szellemiségét átadó látnivalók is.

Egységes arculatod ad az egyesület tagjai számára és elősegíti a közös marketing tevékenység kialakítását.2020 új feladatokat hozott….Sokat gondolkoztunk, hogyan tudjuk a legjobban segíteni a termelőket, akik vállalkozó ként teljes erőbedobással dolgoznak az álmaikért.
Így jött létre egy gondoskodással és értékekkel megrakott láda, melynek minden részlete tudatos törődés.A ládáról bővebben itt olvashatsz: „Ha, a vevőket elveszi a világ a termelőktől, akkor a terméket visszük a vevőkhöz.”

Többször hallottuk már, hogy „vennének helyi terméket, de nem jutnak hozzá, mert nem ismerjük őket, nincs webshopjuk, nincs időnk mindet egyenként felkeresni”, Ezt áthidalta most a Százszorszépföld Egyesület.

Egy dolgot kell tenni, időben lefoglalni a ládát, hiszen korlátozottak a darabszámok.
Adj törődést, szeretetet, támogatást és hitet, hiszen minden ilyen ládával egy helyi vállalkozó álmát segíted valóra váltani.


„Ha, a vevőket elveszi a világ a termelőktől, akkor a terméket visszük a vevőkhöz.”