A Százszorszépföld Egyesület
2016-ban Dél Bács-Kiskun Megyéből
több Önkormányzat és Vállalkozás együttműködésével jött létre.


Az Egyesület fő célja a térség fejlődésének előmozdítása, térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, nép hagyományok mentén, továbbá egy új szemlélet meghonosítása, a régiómarketing fejlesztése.


35


Önkormányzat és Vállalkozás

Az egyesület célja a térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén.

Az egyesület célja!Az egyesület célja a térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén.

A térségfejlesztési programok megvalósításához szükséges források felkutatása, Európai Uniós, állami, önkormányzati és térségi pályázatokon, valamint a helyi gazdasági erőkön keresztül.

A programok szereplői részére marketing és kommunikációs segítségnyújtás.

A térségben működő hagyományőrző tevékenységek megismerését célzó programok, a meglévő helyi értékeket bemutató rendezvények szervezése és megvalósítása, a tájegységi nemzeti értékek kollektív megismertetése és népszerűsítése céljából.

Miről szól az egyesület?A Százszorszépföld Egyesület 2016-ban Dél Bács-Kiskun Megyéből több Önkormányzat és Vállalkozás együttműködésével jött létre.

Az Egyesület fő célja a térség fejlődésének előmozdítása, térségfejlesztési programalkotás és annak megvalósítása a helyi gazdasági, idegenforgalmi, kulturális, népi hagyományok mentén, továbbá egy új szemlélet meghonosítása, a régiómarketing fejlesztése.

Egy olyan átfogó képet adna a térségről, melyben megjelennének a helyi termékek, a hagyományőrző programok mellett a térség sajátosságára jellemző és szellemiségét átadó látnivalók is.

Egységes arculatod ad az egyesület tagjai számára és elősegíti a közös marketing tevékenység kialakítását.